Vardag

Det blir mycket vardag nu. Orkar inte med några större utsvävningar utan känner mest att vi måste landa i allt nytt som familj. 

Det går upp och ner med att få ihop allt. Maja har varit ganska gnällig och sovit dåligt men nu sista dagarna känns det bättre. Som att amningen kommit igång ordentligt och att magen också börjar fungera som den ska.

Hon är fortfarande inte uppe i sin födelsevikt men sist (måndags) vägde hon 3800 och hon vägde ju 3830 så nästan nu. Hon är precis som Betty var. Lite långsam i starten.

I måndags var jag då hemma själv en hel dag med alla tre. Det gick bra men jag var helt jäkla slut på kvällen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Annika var här med barnen vilket var skönt. Edith och Alice och Ellen och Betty leker så bra och det känns så skönt. Vi gick till bibblan en sväng också. 

Igår var jag med Betty på hennes dans för första gången. Det kändes väldigt skönt att få röra på sig lite. Känner knappt ingenting längre från snittet, men vågar ändå inte riktigt än börja träna. 

(null)

Edith och Betty introducerar Maja till i paden.
Känns ju väldigt fint och bra ;-)

(null)

Idag träffade jag Marika och Sara på lunch. Väldigt trrrrevligt!

(null)

I morse lämnade jag barnen på förskolan för första gången själv. Det gick bra. Dem fick äta frukost framför tv:n så allt var frid och fröjd. Den som är uppmärksam kan se att vi har en väldigt fin tv bänk!

(null)

(null)

Det blir mycket lerbakning, pärlande och målande. Tur man har barn som gillar att pyssla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0