Snö snö snö

Herregud vad det har snöat. Hela veckan har varit en kamp på morgonen att få på alla miljarder kläder på barnen och få fram bilen. Bra träning ändå. 


Men tur var väl ändå att Edith och Betty då fick varsin snowracer i julklapp. Var ändå lite osäker på om dem skulle komma till användning, men det har dem ju faktiskts gjort. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I lördags hängde vi i pulkabacken och vid lunch kom mormor och Per med smörgåsar och varm choklad. 

När vi blev kalla hängde vi på bibblan en bra stund. Barnen älskar att vara där.

(null)

(null)

(null)

På kvällen kom farmor och farfar på middag och så kollade vi ju mello. Edith och jag hejar på Mendez och han gick ju vidare!

(null)

I söndags hade jag och Edith egentid medan pappa och Betty hängde hos farmor och farfar. Betty åkte snowracer och bakade äppelpaj. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Edith och jag hänge på museet med Marika och Isabelle.

Efter det åkte vi och kollade på lite skidgrejer. Vi ska ju till fjällen snart. Jag är så rädd för att jag ska frysa eftersom jag gör det jämt typ så nu har jag hört mig för (dvs frågat ALLA jag känner) vilket underställ som är varmast. Dem flesta har sagt Kari Traa så nu har jag köpt ett. Skitfult men bara jag blir varm så är jag nöjd. Köpte även underställ till barnen. Så nu är det bara skidstrumpor, skidglasögon, termobyxor och vinterjacka kvar. Skitlätt 👌🏻

(null)

Nu är det måndag igen och i morgon är en spännande dag plus att vi ska ut och äta med jobbet på kvällen. Kommer bli kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0