Edith 5 år

(null)

(null)

Idag firade vi Edith med frukost på sängen och paket.

Efter förskolan sen åt vi räkor och melontårta och hade det mysigt.

FEM ÅR!

Det känns så stort och man undrar liksom vart tiden tagit vägen? Att det var fem år sedan som du föddes. Känns som igår. 

Detta året har hänt så mycket. Du har både lärt dig simma och cykla. Bokstäverna kan du nästan och du börjar lära dig  lite matematik. 

Du är en liten drömmare och går ofta i din egna lilla värld. Inte så likt mig om man säger så. Du funderar på mycket och frågorna är många. Du snappar upp saker i samtal och på tv som man är lite ovan vid. Öronen är stora,

Mycket tankar finns det också kring döden och sjukdomar. Du pratar ofta om morfar och varför han dog. 

Sen kan du spexa och leka pajas. Massor av humor har du och är en liten teaterapa emellanåt. Sjunga och dansa är du proffs på. Du kan hela texten på shuffla och din absoluta idol är Samir. Allt jämförs med honom. Det kan låta: "mamma, är pappa lika stark som Samir?"

Du bryter ihop ganska lätt när saker inte går din väg. Som att lära sig cykla eller åka skidor. Många bryt blev det innan det satt. Dåligt tålamod skulle jag nog kalla det.

Måla. Just det. Måla och rita tycker du är väldigt kul och jag tycker verkligen du är duktig på det. 

Du är en väldigt snäll storasyster. Du är omtänksam. Betty får nästan alltid låna dina saker och du vill att det ska vara rättvist. Ibland ser jag hur du kramar om henne på ett sådant älskvärt sätt.

Ja det finns massor att skriva om dig. 

Men sammanfattningsvis så är du en fantastisk tjej på alla sätt och vis och jag älskar dig precis som du är.

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0