Fullt upp

I fredags började Edith på simskola med Celina & Isabelle. Dem var så söta och det gick bra. Dem fick hämta ringar på botten och öva på att flyta. På kvällen kom farmor och farfar och vi åt tacos. 


På lördagen gick vi in till stan och åt lunch på taco-bar. Mysigt och skönt att man märker att allt går så mycket enklare ju äldre barnen blir. Edith kan ju sitta ner och äta och prata och Betty går det bättre och bättre med.


Sen inhandlades lördagsgodis och barnen hamnade i socker-koma och "tuppade av"På kvällen blev det disco-bowling med familjen Dahlin-Jonsson.


Jättekul


Idag har familjen Schulze varit här på brunch. Edith och Isabelle leker så bra nu. Dem lekte (naturligtvis) Anna & Elsa, klär ut sig och lever sig verkligen in i leken. 


Dem små roade sig med att leka "pöken" "buuuu" sa dem och skrämdes. 

Ikväll har Betty somnat i sin säng och Edith i vår. Edith hade en sådan mardröm inatt så hon var jätte rädd ikväll när hon skulle somna. Hon skulle bestämt sova i vår säng och när jag nattade henne så höll hon hårt om mig. Så brukar hon aldrig göra. Hon sa att hon drömt att en trollkarl hade satt henne i ett fängelse och sen hade ett monster ätit upp henne. 

Lilla plutten. Hoppas det går bättre inatt. Måste bara avsluta med en text jag läste idag som var så fin:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0