Öland

Å vi har haft en sjukt mysig helg.


I fredags simmade jag och Edith som vanligt medan mamma och Per hämtade Betty på förskolan. 

Sen styrde vi bilen mot Öland. På kvällen köpte vi pizza från Klinta bykrog. Mamma hade köpt med varsin pysselåda till barnen som vi sedan pysslade med. Var ju rätt tålamodsprövande om man säger så, men men. Det blev en nalle och en docka tillslut.

På lördagen åkte vi in till Borgholm och köpte vin och lördagsgodis. Sen strosade vi runt en stund. Borgholm är ju så himla mysigt. När vi kom hem var vi ute och gick med Musse och sen sprang jag en runda.

Thomas lagade Texas chili och sen kom Anna, Alba och Elvira på middag. Barnen lekte massor och badade i poolen. Jag tyckte det var iskallt, men inte dem. 

Sen sov dem över.

Idag har jag också sprungit en runda. Sen har vi fixat massa i trädgården och köpt pumpor. Jag älskar verkligen denna årstid. Så härligt och nästa helg är det ju skördefest. 

Nu blir det läggdaxHöst!

Alltså hösten. Jag älskar ju den. Det är så mycket som händer både privat och med jobb & barn. 


Att gå från sommar (som ju också är härligt med lite smått vardagskaos dagligen) till hösten som kantas av rutiner.

Det gillar jag. 

Kontrasterna.

Jag tycker om att bo i ett land med årstider och hoppas att det kommer förbli så (tänker på klimathotet).

Senaste tiden har vi hunnit med en härlig dag på Skälby, kör och after work med jobbet. I morgon blir det simning igen och sen åker vi till Öland. Hoppas på fint väder i helgen. Ska bli så skönt.

Nu blir det helger framöver med körsång, kalas, dop och andra trevligheter. 

Som sagt 

HÖST ❤️


ALV 2017

Oj vilken härlig dag vi hade igår på Astrid Lindgrens värld. Vädret var kanon och helt lagom med folk. 


Här kommer massor med bilder


Det är ju verkligen så fantastiskt fint och alla skådespelare är ju så sjukt duktiga. Det är lika kul för dem vuxna som för barnen.


Betty var också så himla rolig. Varje karaktär hon såg ställde hon sig och spanade in länge. Sen helt spontant rusade hon fram och gav en kram. Man riktigt såg på henne hur glad hon blev av att träffa alla och hur kul hon tyckte det var. 

 

Vi såg "Prusiluskans allsångs show", Pippi och sjörövarna, Nils Karlsson pyssling och Emil. Sen hängde vi mycket i lekparken och lilla staden och så åt vi ju köttbullar förstås. 


En väldigt härlig dag. 


Grillfest på Juvelen

Coola Kidz...


Rikast

Känner mig rikast i världen och så glad över att få ha en familj som betyder så mycket. 


Det fanns en tid då jag faktiskt inte trodde jag skulle få barn. Jag brukar påminna mig om det ibland när det känns lite extra slitsamt. 

Påminna mig om hur tråkigt och meningslöst livet på nått vis kändes utan dessa två: I helgen har vi varit på Öland. 


Började med simskolan på fredagen och efter det åkte vi direkt till Klinta. 

Där blev det fredagsmys i vanlig ordning. 


På lördagen åkte vi till Borgholms simhall. Verkligen en positiv överraskning och Edith och Betty älskade det. Dem ville aldrig åka hem. Dit kommer vi nog åka ofta. Efter simhall åkte vi och köpte lördagsgodis och sen åkte vi till Norrings creperie.Sen blev det massa fix i trädgården. Idag sken solen när vi vaknade så vi tog med oss fika och satte oss nere vid bryggan. Väldigt mysigt. Jätte skön och mysig helg.


Nu väntar en full vecka med jobb, kalas och grillfest på Ediths dagis. Förra veckan hade Bettys dagis samma. Då såg det ut såhär.

Och sen har ju Edith börjat på kör; "sångfåglarna" så himla mysigt. På lördag åker vi till Astrid Lindgrens värld med hela gänget. Det kommer bli kul
Fullt upp

I fredags började Edith på simskola med Celina & Isabelle. Dem var så söta och det gick bra. Dem fick hämta ringar på botten och öva på att flyta. På kvällen kom farmor och farfar och vi åt tacos. 


På lördagen gick vi in till stan och åt lunch på taco-bar. Mysigt och skönt att man märker att allt går så mycket enklare ju äldre barnen blir. Edith kan ju sitta ner och äta och prata och Betty går det bättre och bättre med.


Sen inhandlades lördagsgodis och barnen hamnade i socker-koma och "tuppade av"På kvällen blev det disco-bowling med familjen Dahlin-Jonsson.


Jättekul


Idag har familjen Schulze varit här på brunch. Edith och Isabelle leker så bra nu. Dem lekte (naturligtvis) Anna & Elsa, klär ut sig och lever sig verkligen in i leken. 


Dem små roade sig med att leka "pöken" "buuuu" sa dem och skrämdes. 

Ikväll har Betty somnat i sin säng och Edith i vår. Edith hade en sådan mardröm inatt så hon var jätte rädd ikväll när hon skulle somna. Hon skulle bestämt sova i vår säng och när jag nattade henne så höll hon hårt om mig. Så brukar hon aldrig göra. Hon sa att hon drömt att en trollkarl hade satt henne i ett fängelse och sen hade ett monster ätit upp henne. 

Lilla plutten. Hoppas det går bättre inatt. Måste bara avsluta med en text jag läste idag som var så fin:
RSS 2.0