Fullt upp

Herregud så mycket som hänt sista dygnet. Känner mig helt slut. 


Dagen igår började med att fixa till två påskkärringar. 

Den lilla ville inte så gärna vara utklädd så det blev mest lite rosiga kinder och prickar. Den stora däremot var fullkittad från topp till tå och det var så fint att se ett helt gäng med små söta "kärringar" som mötte upp när vi sedan lämnade på förskolan.


När vi kom hem bjöds det på påskägg. Till middag kom Anna, Alba och Elvira.


Vi åt påskmat och hade det påskmysigt


Anna frågade när jag tog bilden nedan: "-alltså jag fattar inte vad du ska med denna bild till"


Jo Anna. Ibland är det kul att vara med på bild själv. Så varsågod!


Sen blev det spontan sleepover. Himla gulligt var det att se hur Alba och Edith sov så sött intill varandra. Sånt man själv kommer ihåg var så mysigt från när man var liten.Idag har jag och Edith haft en heldag helt själva.


Vi började med att möta upp Marika och Isabelle på mc Donalds för lite lunch och sen blev det smurfarna på bio. Himla mysigt.


På hemvägen gick vi in på Åhléns och köpte lego och vattenfärger. Sen blev vi upphämtade av Anna och drog till gymmet med tjejerna för att träna.


Edith och Alba tyckte det var jätte kul att få hänga med och satt och målade i lekrummet nästan hela tiden.
Sen drog vi och köpte pizza för att kompensera all vår träning.Sen gick Edith och jag hem från Anna. När vi kom hem tog vi ett bad.Nu är vi så sjukt trötta båda två. Edith har krupit ner i vår säng och ska sova hos mig inatt. Ska bli så mysigt. Vi sover nästan aldrig ihop längre. Kommer somna på två sekunder.


Tack och godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0