Veckan!

En himla trevlig vecka har det varit.

En pappa som kom hem från chigao, föräldramöte, aw, hemmafix och jobb (det är så himla kul på jobbet nu och jag lär mig nya saker varje dag)

Och idag har vi satt upp hyllor hemma och sen har vi lagat middag och bara haft det skönt.

Trevlig helg!


Helgen

Helgen har gått i ETT! Det har varit shopping på stan, lekparkshäng gånger två, dans och bio. Vi har umgåtts med Jenny, Wille, Minnea, Evelina och farmor (våra kära män befinner sig förtillfället i Chicago så vi har fått dra de STORA lasset här hemma, men det har gått bra) och idag har vi varit med Johanna, Daniel, Ebbe och Ossian.

Intensiv men rolig helg!

Nu kan du komma hem pappa med alla dina dyra presenter!


Fredag

Efter jobbet idag så åkte jag och Edith och handlade medan Betty fick hänga hos mormor. Vi köpte russin, popcorn och tuggummi. Sen besökte vi leksaksffären där vi köpte djur till Betty och Edith fick lego.

Sen har mamma varit här. Vi cyklade till pizzerian och köpte pizza och har badat och myst.

Mamma och musse hade gått hela vägen från henne till oss idag så Musse var så trött så dem fick ta taxi hem! Edith tyckte det var jättekul att vinka hej då när dem åkte.

Och ikväll när jag och Edith satt själva och pratade så berättade hon att en pojke brukar säga på hennes dagis att hans pappa inte var så snäll mot hans mamma och att det var därför dem fick flytta (jag vet hjärtskärande). Då pratade vi om det sen sa jag (blandannat): "vilken tur då Edith att du har världens snällaste pappa" då såg jag hur hon blev varm inombords och sen sa hon: "när fyller pappa år egentligen?"

SÖT!


Att längta

Jag längtar ALLTID hem till dessa två. Kommer på mig själv med att tänka på hur jag stressar bara för att få kom hem.

Bästa stunden är alltid när man hämtar på dagis. När man saknat (på ett skönt sätt) hela dagen och möts av ett kramandes barn. Inga pengar i världen kan köpa den känslan. Obetalbart.

Denna kärlek.

Jag hoppas innerligt att mina barn alltid kommer känna sig älskade och behövda.

Fantastiskt för att citera pappa.


Vardag

Hösten är verkligen min årstid. All sommarhets är borta och vardagen tar över.

Rutiner. Barn som somnar om kvällarna. Jobb. Då trivs jag.

Igår var jag och Hanna på bio på kvällen: "Bridget Jones" den var så himla bra. Jag älskar verkligen dessa filmer.

Idag har jag varit på kurs hela dagen. Mormor och farfar fick hämta varsitt barn efter dagis. Det hade gått jätte bra. Himla skönt. Var mest orolig för hur mamma skulle klara ut det, men det hade gått jätte bra och Betty hade sträckt sig efter henne direkt när hon kom.

Och Edith hade berättat för alla att hennes farmor och farfar hette Tommy & Ann. Man märker att dem tycker det är kul att bli hämtade av nån annan än mamma och pappa.

Nu blir det bad. Så himla skönt det är med badkar.


Myz

Igår var vi på kräftskiva hos mormor och Per.

Dem hade köpt massor av stora legoklossar som Edith och Betty lekte med

Edith byggde ett hööööög torn!

Idag har barnen och jag cyklat in till stan. Varit i lekparken, ätit korv och köpt lördagsgodis med Hanna, Calle och Gustaf.

Myyyyzigt!


Tjoho

Idag har elektrikern varit här och satt upp lampor i barnens rum och i köket. Blev himla bra faktiskt (om jag får säga det själv).

Sen har jag träffat min kära vän Johanna på stan. Ätit mat och varit på bio: "Bad Moms". Herregud jag trodde det skulle vara en komedi men jag har nog aldrig gråtit så mycket i en film. Handlade mycket om alla krav man ställer på sig själv som mamma och jag tänker ofta på det och varför vi tjejer inte bara kan vara lite mer snälla och förlåtande mot varandra och inte hela tiden döma. Man måste inte vara så satans perfekt jämt intalar jag mig och ändå känner jag mig som världens sämsta om jag typ glömmer Ediths regnkläder eller kommer försent vid hämtning fast man typ stressat ihjäl för att komma från jobbet. Dåligt. Jag ska blir snällare mot mig själv.

Och på tal om stress så har jag anmält Edith och Betty till Södra skolan som jag vill att dem ska gå på när dem börjar HÖGSTADIET! Jag vet. Sjukt.

Som sagt allt behöver inte vara så satans perfekt.

Mvh dubbelmoralen


Onsdag

Idag har vi varit på jobb respektive dagis. Betty fick åka cykel med pappa i morse medan jag lämnade av Edith.

Slutade klockan två och åkte till Ediths dagis där dem hade invigning. Dem hade gjort det så fint med ballonger, salta pinnar, gurk & morotsstavar och vatten med en massa frukt i. Barnen hade gjort små fina strutar av papper som man fick popcorn i och sen uppträdde Duran & Mollan.

Efter det släppte jag barnen på Mc Donalds där Thomas mötte upp medan jag fixade lite ärenden.

Ikväll har Kristin och Leah varit här på middag. Väldigt kul.

En bra dag helt enkelt!


Lördag!

Vilken himla härlig dag.

Började med att gå in till stan med barnen. Strosade runt och kollade lite grejer.

Sen blev det lunch på Mc Donalds!

Efter det gick jag och Edith bio: Husdjurens hemliga liv" den var så himla bra! Edith var helt fast och den innehöll verkligen allt.

Sen mötte vi upp pappa och Betty på olearys. Kollade på fotboll!

Pride-firande blev det också innan vi gick hem från stan.

Och ikväll har vi haft kräftskiva med grannarna och Hanna som kom förbi en sväng. Supertrevligt.

Nu ska jag bara dyka ner i sängen hos lilla plutte-Betty som ligger där och andas så tungt. Kan det bli mysigare? Nej!


Mina älsklingar

Helt sjukt att man kan älska några så mycket.

I morse låg Edith länge och gosade med Betty som sov som en stock och ikväll när jag la Betty så fick jag nog tjugo pussar innan hon somnade. Så himla gossigt det är. Tänk vad livet vore fattigt utan dessa två.


Himla fint.

Idag har verkligen varit en sådan himla fin dag. Skön sovmorgon och frukost. En hel förmiddag
på Leos med Marika, Martin, Isabelle och Vanessa inklusive lunch. Sen åkte jag och barnen till Johanna, Ebbe & Ossian medan Thomas fixade till bänken som Edith ska ha på sitt rum och ikväll har vi lagat chiligryta och tänt brasa.

Nu ska här drickas te och sedan ska det sovas!


Fullt upp

Tiden bara springer iväg. Det har varit så mycket med renovering, flytt och inskolning. Edith har varit ledsen varje morgon innan förskolan så det har varit jätte tufft. Betty har det däremot gått bra för och hon verkar trivas.

Vi har haft Johanna, Ebbe och Ossian på besök. Varit åtskilliga gånger på IKEA. Jag har börjat jobba (en dag) för att sedan få en pärplatta uppkörd i ögat vilket resulterade i en sjukdag redan andra arbetsdagen. Mindre roligt.

Sen har vi fortsatt att lägga golv ute i hallen till köket och gjort klart badrummen. Nu är det massa smågrejer kvar. Lister som ska spikas, en säng som ska levereras. Krokar och hyllor som ska upp och lampor.

Men först är det helg.

Himla skönt.


RSS 2.0