Helgen.

 
Helgen har varit intensiv och rolig
 
I fredags solade jag lite på dagen på Öland, åkte sedan till Mönsterås där vi hängde hos Thomas syster med familj och två kompisar till dem. Kul kväll. Avslutade i soffan hos svärföräldrarna med sista delen av Lets Dance.
 
På dagen åkte vi in till Köpingen där det i helgen var Blues festival. Vi gick en sväng, tittade på fina bebiskläder och åt pommes och korv i tältet där Mönsterås Blues Band spelade. Mysig dag.
 
Eftermiddagen träffade vi Thomas morbror Hassse och hans fru. Fikade och jag vilade en stund.
 
På kvällen sen blev det middag hos Anna & Magnus med Maria & Dan också. Jätte trevligt och god mat.
 
Tröttheten tog dock ut sin rätt där på kvällen. Oj, oj så trött jag blev. Vi var iaf där tills tolv! (och det är sent för mig nu förtiden). Åkte sedan över till Öland för att sova där och inatt har det varit riktgit åskoväder. Faktiskt lite mysigt.
 
I morse blev det en riktigt välbehövlig sovmorgon och en långfrukost. Sedan styrde vi kosan mot Gårdby Cafe. Satt ute i trädgården där och fikade. Senare blev det köpstaden där jag shoppade ett par byxor och en kofta. Åkte förbi huset vi ska kolla på nästa helg också och kollade in badplatsen och själva området i sig. Mysigt. Hopppas huset är fint.
 
Ikväll har Thomas grillat och jag har vilat.
 
Ja det var det hela.
 
 
I morgon är det pappas födelsedag. Det hade ju varit fint om ett nytt litet liv tittar ut just på den dagen. Händer det så kommer jag bli troende eller nått. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0