Uppdatering.

 
Hur gulligt var inte detta då? När vi var hos syster i helgen fick jag syn på denna lilla filuren hängandes över både Svantes och Inez säng. 
 

Veckan hittils har inneburit mycket fix med diverse praktiska saker vad gäller boende, ekonomi, försäkringar och sådant kul! Igår hängde jag dock hos Hanna på kvällen och myste i soffan med kaffe och glass och en massa prat. 
 
I morgon blir det ett besök hos barnmorskan igen. Herregud nu går tiden fort känner jag. Känner också att min kropp börjar samla på sig en massa vätska och jag är svullen i händer och fötter, har svårt att sova också då kroppen liksom domnar bort lite då och då eller så får jag kramp, lite tröttsamt. Nu när jag ändå är igång med mitt klagande så kan jag ju även beklaga mig över denna j---a halsbränna, inte heller kul. Är mycket törstigare också, men faktiskt inte hungrigare, däremot är ju lukt och smaksinnet väldigt mycket bättre än tidigare. Saker som jag tidigare gillat är jag inte ett dugg sugen på nu och tvärtom. Mest av allt nuförtiden blir det flingor och mjölk (har aldrig ätit detta innan) och ja mjölkprodukter över lag är bara så gott. Och HALLON! Gud det blir jag sjukt sugen på ofta nu för tiden.  
 
Japp detta blev väl mest en uppdatering för min egen del. Intresseklubben har väl antecknat?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0