Kräftsoppa

Igår kväll var mamma här. Vi åt kräftsoppa och drack mouserande. Ett jätte enkelt recept som jag tänkte dela med mig av. Kvällen blev mysig och skön. Tog en promenad med Sigge när mamma skulle gå hem så hon fick sällskap och sen dök jag ner i sängen och sov otroligt skönt. Totto var ute på olearys och herregud vad glad jag är att jag inte följde med.

Sigge är så fin nu efter sin dusch. Hans päls är helt mjuk och fin, riktigt mysigt att gosa med honom och han får gärna ligga tätt intill i sängen. Det finns verkligen inget skönare än att höra hans små andetag och små pip när han burrar in sig hos en och drömmer. Sigge Conny Dahlin, matte älskar dig så mycket!

Idag har vi varit i mönsterås en sväng. Tottos pappa har hjälpt oss att byta lysen på bilen. Båda var sönder så det kändes ganska akut. Efter det har vi kollat på reprisen av stjärnorna på slottet. I detta avsnitt var det Kjell Bergqvist som var huvudpersonen. Alltså han är ju världens skönaste, han känns så äkta rätt igenom. Sånt gillar jag!

Nu ska jag snart sova, faktiskt inte så mycket söndagsångest idag så det kommer nog gå bra!

Sov så gott! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0