KÄR

(null)

(null)

(null)

(null)

Haft en helt gudomlig natt i natt.

Maja somnade klockan 21 i sin spjälsäng. Klockan 02 vaknade hon och fick mat. La sen tillbaka henne i spälsängen där hon sedan sov till klockan 05 då hon åt igen och sen lyfte jag över henne till mig och Betty och sen sov vi till sju.

Känner mig som en ny människa. Alltså sömn. Det är ALLT just nu. Förra natten sov jag två timmar totalt. Var som en zombie dagen efter.

Idag har hon varit så gosig hela dagen och jag känner mig nästan kär (en hög dos amningshormoner kan nog bidra till den känslan också). Det är så speciellt med alla dem där bebisljuden och det där minspelet som växlar på 5 sekunder mellan ledsen, arg och glad. Blev lite ledsen också när jag insåg att alla små små kläder används nu för sista gången. Fällde en tår och trodde faktiskt ALDRIG jag skulle känna så. Tillochmed dök tanken upp att det kanske ändå blir en till. Men LUGN den försvann fort och det blir det naturligtvis inte. Måste sörja lite bara.
(null)

(null)

(null)

Igår var Maja på sin första fika. Med sin BFF som ännu inte har nått namn. Dem verkade trivas. Var lite slöa dock.

(null)

Och idag fick hon träffa Anna för första gången. Ganska slö då med.

Idag är första kvällen jag ensam ska lägga ALLA våra barn. Det blir livat. Tur mamma kommer hit och hjälper till.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0