Slut på höstlov

Ja nu är det vardag igen och höstlovet har varit mysigt. Veckan började dock ganska katastrofalt med en måndag då barnen var till försäljning då dem bråkade konstant.

Isabelle och Vanessa var här. Det var kaos. Dem hittade ingenting att leka. Edith och Betty bråkade och Maja var missnöjd hela dagen. Jag kände mig gråtfärdig och totalt slut. 

På kvällen hade vi familjeråd och sen ryckte jag upp mig. Mamma kom på tisdagen och hängde med Maja medan Edith, Betty och jag åkte och fikade på Hansa. Det var mysigt och vi satt och bläddrade i leksakskatalogen länge och kryssade saker dem önskade sig i julklapp. 

Sen följde Edith med hem till mormor och Per och var där hela eftermiddagen. En väldans tur och skönt att dela på barnen nu när dem bråkar så mycket. Maja, jag, Betty och Thomas hängde sedan på stan och det var mysigt och lungt. 

(null)

(null)


På onsdagen åkte vi till Rinkabyholm.

(null)

Målade döskallar inför halloween

(null)

(null)

Maja fick present. Har velat köpa denna bok hur länge som helst!

(null)

Maja och Evy!

(null)

(null)

(null)

(null)

På torsdagen sen var vi hos Fam Nelson hela dagen och firade Alice som fyllde sex år.

På eftermiddagen sen kom Lisen, Inez och Svante och hämtade upp Edith för övernattning hos mormor. Edith var SÅ taggad och hade haft det så kul. Dem hade gjort pizza och lekt skola. 

(null)

På fredagen sen mötte jag, Betty och Maja upp Jenny, Wille och Minnea på Leos lekland där vi hängde en bra stund.

När vi kom hem sen så blev det gaaaanska stressigt. Skulle hinna göra tårta och fixa barnen inför stundande halloweenfest. Jag stod i pyjamasen klockan tio i fem och vi skulle vara där fem! Barnen blev iaf fina. Thomas och jag vet jag inte riktigt hur vi såg ut. Jag skulle vara död men hade bara svarta kläder på mig (väldigt avancerat) och Thomas skulle vara vampyr (han var mest bara glansig i hela ansiktet) 😂
(null)

(null)

(null)

Blev iaf en väldigt lyckad halloweenfest där det bjöds på fingrar och blodspaghetti, bloddricka, spökrunda och disco. Var längesedan jag skrattade så mycket. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På lördagen var vi hemma och fixade.

På eftermiddagen sen gick vi till minneslunden med mamma och Fam Rignell. Södra kyrkogåden är SÅ fin. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen sen åt vi pizza här hemma. Jättetrevligt

(null)

(null)

Söndagen var väl ingen toppendag. Vi var på Öland och fixade. Är så kallt nu när man kommer dit. Får bli stan nu så man verkligen längtar till våren igen när man får åka dit och njuta av första solen och värmen.

Så nu är det vardag igen. Idag ska barnen fotograferas efter förskolan och sen blir det kör och dans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0