Helg igen!

(null)

(null)

En fullspäckad helg med massor av roligheter. 

I fredags var vi med jobbet på krögers. Efter spelade vi shuffleboard på oleary. Väldigt kul.

(null)

Edith sov över hos Alice och Thomas och Betty sov på Öland så jag var helt allena när jag kom hem. Sov som en stock och vaknade klockan åtta utan att varit vaken en enda gång. Det var ju inte igår om man säger så.

Edith var kvar hos Alice nästan till klockan två på lördagen så jag tog en skön frukost och sen åkte jag till stadium och köpte skidvantar och till blomsterlandet och köpte påskris.

(null)

(null)

Sen mötte jag upp Thomas och Betty på byttan där vi hade en mysig brunch och kunde Tillochmed sitta ute i solen efter maten och dricka kaffe!

(null)

(null)

Betty var så rolig för innan vi kom till byttan sa jag flera gånger att jag var så kissnödig. När vi sen kom dit så skrek Betty över hela restaurangen "mamma är kissnödig!!!" Alla skrattade. Jag skämdes lite. 

På kvällen var vi på middag hos mamma och Per. Jenny, Ines och Svante var också där. Det blev god mat och väldigt mycket uppträdande både med gitarr, flöjt, piano sång och dans. 

(null)

(null)

På söndagen uppträdde Edith med sångfåglarna i kyrkan. Mamma, per, jenny, Inez, Svante, Betty och Thomas var där. Himla trevligt.

(null)

(null)

(null)

Efter var vi med Manda, Emil, Hugo, Robin, Annika, Alice, Ellen, jenny, Svante och Inez på pinchos. Väldigt kul. 

(null)

(null)

(null)

Efteråt åkte Thomas och barnen hem till mamma och jag tog en fika med Emma på stan och styrde upp det sista inför sälen.

Inte långt kvar nu. Skönt med kort vecka på jobbet!

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0