Sommar sommar sommar!

Helt underbart med denna sommarvärme ju! 

I fredags åkte Bettan och Thomas upp till norra Öland medan jag och Edith hämtade upp celina och Isabelle och sen var vi på Leos lekland vilket var Ediths födelsedagsönskan plus att få köpa en slush.

(null)

(null)

(null)

Efter åkte vi till Öland och hade spa jag och eddis. 

(null)

(null)

På lördagen hade Miranda kalas i lindös gympasal. Fina kalastjejer!

(null)

(null)

Sen följde Edith med Andrea, Alba och Elvira upp till Klinta till Thomas och Betty medan jag åkte till kalmarhuset och hängde. Helt själv!

På kvällen mötte jag upp Anna och Sara på larmtorget. Mysig sommarkväll.

Åkte tillbaka till Öland sen sent på kvällen och det var så hiiiimla fint. Kändes så otroligt somrigt och härligt. Hade taket på bilen öppet och det blåste ljumma vindar. Så otroligt härligt .

(null)

(null)

Idag har det badats för fullt både i poolen och i havet. Ätits glass och Bettan har börjat skörda ärtorna som odlats. Så härligt när barnen kan gå och äta direkt från landet.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måste även visa lite fina magbilder. Edith och Betty har tjatat så om att få måla på magen. Så tillslut fick dem det en kväll. Och Edith outfit på andra bilden måste också få vara med! SÅ SNYGG!

(null)

(null)

(null)

På nationaldagen var svärföräldrarna här. Ann, jag och barnen åkte till en gård i närheten där vi köpte ägg och lamm, tittade på djuren och så fanns en gammal lekplats med en jättehög gunga. Den var härlig att gunga på.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen grillade vi lamm på kvällen och firade nationaldag med öländska jordgubbar och glass.

Ja det var det hela!

Tack och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0