Nära döden

Ja herregud. Det har varit lite drama här hemma om man säger så. Nu skrattar jag åt det men där och då var det verkligen det mest obehagliga jag någonsin upplevt. 

Jag fick i söndags en stor allergisk reaktionen. På bara några sekunder svullnade hela mitt huvud upp. Kändes som det brann. Ögonen var helt röda och jag fick ingen luft. På riktigt så tänkte jag att "nu dör jag". Jag fick rusa ut på gatan med Thomas hack i häl för att försöka få luft. Vilken syn alltså. En gammal dam gick förbi med sin hund. Hon måste ju undrat varför vi stod där mitt i natten i pyjamas. Svinkallt var det också. Som tur var la sig svullnaden efter tre clarityn och andningen kom tillbaka efter x antal inhalatorer av astmasprayen. Hade inte Thomas varit hemma hade jag fått ringa ambulans.

Ja det var ju lite skakigt efteråt om man säger så. Igår gick jag till läkaren som skrev ut både adrenalinspruta och kortisontabletter. Har fått en tid också om två veckor för att reda ut ordentligt vad jag är så himla allergisk mot. 

Ja så det var vår söndagskväll. Herregud alltså. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0