Myz

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

I söndags (innan min nära-döden-incident) hade vi en riktigt mysig dag. Först hängde vi på museet en stund och åt lunch. Sen gick vi till balck coffee och fikade. 

Efter det åkte vi hem till mamma och Per. Där hängde vi en stund och sen gick Thomas och jag på "Solsidan". Gud vad bra den var. Jag skrattade och grät om vartannat.

(null)

Efter söndagens händelse plus en febrig Betty så var jag och barnen hemma måndag och tisdag. Det blev bullbak och syltkakebak. Jättemysigt och efter att få upplev hur det känns att faktiskt känna att "nu dör jag" så kändes allt lite extra varmt, mjukt och tacksamt. 

Nära döden

Ja herregud. Det har varit lite drama här hemma om man säger så. Nu skrattar jag åt det men där och då var det verkligen det mest obehagliga jag någonsin upplevt. 

Jag fick i söndags en stor allergisk reaktionen. På bara några sekunder svullnade hela mitt huvud upp. Kändes som det brann. Ögonen var helt röda och jag fick ingen luft. På riktigt så tänkte jag att "nu dör jag". Jag fick rusa ut på gatan med Thomas hack i häl för att försöka få luft. Vilken syn alltså. En gammal dam gick förbi med sin hund. Hon måste ju undrat varför vi stod där mitt i natten i pyjamas. Svinkallt var det också. Som tur var la sig svullnaden efter tre clarityn och andningen kom tillbaka efter x antal inhalatorer av astmasprayen. Hade inte Thomas varit hemma hade jag fått ringa ambulans.

Ja det var ju lite skakigt efteråt om man säger så. Igår gick jag till läkaren som skrev ut både adrenalinspruta och kortisontabletter. Har fått en tid också om två veckor för att reda ut ordentligt vad jag är så himla allergisk mot. 

Ja så det var vår söndagskväll. Herregud alltså. 


Helg!

(null)

(null)

(null)

Helgen har hittills varit väldigt lugn. Igår efter jobbet åkte vi till Öland. Lagade hamburgare och kollade på talang.

Idag har vi varit i stan och raskat ut julen. Efter det var vi på Ikea och åt lunch. Var på Hansa en sväng också där jag köpte lite pyssel till barnen på Clas Olsson.

Ikväll har vi bastat och druckit alkoholfri öl. Thomas och jag kör vit månad nu i januari. Det är så hiiiiiiimla kul!!! (Ironi)

Sen gjorde vi varma mackor (Edith gjorde så fina dekorationer till tallrikarna) och kollade på gladiatorerna. Edith och Betty tycker det är så kul och hejar som bara den.

Nu ska jag krypa ner i sängen. Både Betty och jag är väldigt snoriga och hostiga. Januari har (är) verkligen varit en jobbig månad på många plan. 

Men men den som väntar på nått gott... 

HEJSlut!

Så är snart jullovet slut och ångesten är TOTAL. Det är så mycket saker som känns så ovisst framöver och som är svårt att skriva om här, men iaf. Det har varit så skönt att få vara med barnen nu sista helgen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi har verkligen tagit det jätte lungt. Igår var Thomas och barnen hos mamma och Per medan jag jobbade. När vi kom hem åt vi räkor och massa gott och hade det mysigt. Idag har vi bara pysslat, bakat lera, spelat och köpt lördagsgodis såklart.

I veckan har jag ju jobbat så då har Edith och Betty hängt med farmor, farfar, Wille och Minnea en del. Blandannat var dem i Borgholm på badhuset och sen sov Edith över uppe på norra Öland. 

En annan sak som hänt är att vi bokat skidsemester. Känna jättekul eftersom jag aldrig varit på något sådant och velat göra det länge. Vi sk åka till sälen med Emma, Martin och alla barn. Edith, Ludde och Måns har vi bokat in på skidskola varje dag. Jag ska nog själv ta några lektioner. Så nu har man ju iaf det att se fram emot.

(null)

(null)

I morgon fyller mamma år så då blir det kalas. 

Godnatt. 

Nyår

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fantastiskt rolig nyårsafton igår. Vi började med raketerna i stadsparken och sen bar det av hem till Marika och Martin i rinkabyholm.

Supergod mat och Edith och Betty hade superkul och vi med. Vi somnade nog halv fyra och Edith och Isabelle hängde på hela natten och dansade loss på dansgolvet som Marika och Martin fixat nere i källaren. 

Idag har man ju mått som man förtjänar plus en massa jobbångest. Ingen bra kombination. 

Men men. 2018 nu då. Hoppas på lite mer action än 2017 som har känts lite segt om jag ska vara ärlig. Det är mycket saker som jag vill ska hända och jag hoppas vi kommer landa i olika beslut. 

Att fått hänga med familjen nu dessa dagar har iaf varit otroligt skönt och avkopplande. 

RSS 2.0