Hello


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sportlovet har innehållt lite blandad kompott av jobb och ledighet. Thomas och jag (mest Thomas faktiskt!) har hämtat tidigare i vecka och sen var jag ledig i torsdags och Thomas i fredags.

På vår lediga dag var Edith och jag hos tandläkaren på förmiddagen medan Betty var hos mamma. Edith var så duktig och tandläkaren tyckte hon hade fina tänder och ingen karies! 

Efter gick vi hem till mamma och åt lunch. På eftermiddagen hängde vi hos familjen Nelson. Barnen lekte konstant och ville aldrig gå hem.

På fredagen var Thomas i Mönsterås med barnen och på simhallen med farmor och Minnea. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Alltså tänk att dessa är våra! 

Betty är så otroligt härlig men samtidigt väldigt påfrestande nu med en massa trots och "kan själv" 

Edith börjar bli så stor och klok.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På lördagen var vi med Marre och Sahar på Harrys. Dem hade barndag där så det bjöds på disco, ansiktsmålning, bowling och fiskdamm. Väldigt lyckat. 

(null)

På kvällen bjöds det ju på mellodifestivalen. Edith hade laddat och köpt sitt absoluta favoritgodis under dagen (se ovan). Sen hade hon sparat det hela dagen för hon skulle ha det till "mello". Det tog EN låt sen sov hon med handen runt godisskålen utan att ha smakat en enda bit 😂. Jag tyckte så synd om henne. Sen på morgonen när hon vaknade var hon så bedrövad över hur hon kunde missat att äta sitt godis (hon har ännu inte fattat att det går att äta övriga dagar) jag sa att hon kunde få äta den idag istället då, MEN då skulle hon spara den tills kvällen 😂 alltså detta sparande! Inte kommer det från mig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har jag varit på brunch på villa solbacka med Sara, Marika, Julia och Caroline. Himla trevligt. Thomas och barnen var hos mamma så sen åkte jag dit en sväng. 

Nu blir det film i soffan och uppladdning för en ny vecka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0