Simning, Öland och kalas

I fredags var det simning igen för Edith, denna gången var jag med. Det är sista gången nästa gång men sen är det en fortsättningskurs där dem blivit indelade i två grupper. Den Edith ska gå i kommer vara i stora bassängen och jag är så ovan vid att hon är så modig i vatten. Jag var alltid den själv som liten som jämt fick vara i lilla bassängen för jag var så feg.

Efter simningen åkte vi till Öland. Otroligt avkopplande. Vi lagade pasta och drack vin!


På lördagen bakade vi och sen tog vi med oss fika och gick ut på picnic. Det är så fantastiskt vackert. Skulle kunna ta hur många bilder som helst. Kände sådan lycko-känsla.


På kvällen kom farmor och farfar på middag och sov över. På söndage hade Isabelle och celina kalas på Leos lekland. Ett helt gäng med fyra åringar som trängdes i prinsessrummet. Det var en rolig syn. Dem hade hursomhelst "the time of their lifes" och Betty som inte ens var bjuden verkade inte ens notera detta utan hängde på och ville hellre va i leklandet än i prinsessrummet ändå. Hon hade SÅ kul och var helt uppspelt efteråt.

En annan stor grej som hänt är att Edith ska få glasögon. Hon är översynt och detta märktes på hennes fyra års kontroll så i morgon ska vi till optikern och få glasögonen ordentligt inställda. Hon har fått välja helt själv vilka glasögon hon vill ha och det blev ju naturligtvis ett par rosa. Hon är väldigt stolt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men lilla Gulle! Så fin! Kanske även Lill behöver då hon ibland skelar, får se ska avvakta. Men bra val av Eddan! Coolt!

2017-10-16 @ 20:53:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0