Senaste tiden

Senaste tiden har jag:Haft en väldigt trevlig middag med jobbet på Ernesto. Åt deras oxfilé-pasta. Den var GOD. Sen har Kristin, Lea och Elly varit här på middag. Så gulligt att se hur Betty känner sig stor och vill gärna "ta hand" om bebisen. Sen har Thomas och jag varit på Kosta Boda art hotell. SÅ skönt. Vi hängde i spaet länge och badade i deras utomhus pool. Sen åt vi trerätters och jag kan väl konstaterar än en gång att anka inte just är min grej, men det andra var väldigt gott.Betty och Edith var också med i kosta. 


Ha,ha,HA skoja bara

Dem fick vara hemma med farmor och farfar under tiden.


På söndagen hade Edith med sin kör uppträdande i domkyrkan. Ååå så duktiga och söta dem var. Detta känns verkligen som Ediths grej. Deras körledare Marita är också så himla duktig. 


Det är ju också något speciellt när man hör dem där ljusa små änglarösterna sjunga. Det gör något med mig, inombords. En känsla från min egen barndom kanske? Hursomhelst blev det väldig känslofyllt och jag var så jätte stolt.

Efteråt åt vi soppa med mormor och Per i församlingshemmet och jag skrattade så inombords när jag sneglade på Edith och såg hur hon satt där och sörplade i sig tillsammans med alla (ursäkta uttrycket) "gamlingarna" i mammas kör. Hon verkade dock trivas alldeles utomordentligt bra. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0