Uppdatering

(null)

I veckan hade vi middag med jobbet på museet. Efteråt gick vi till krögers och det blev väl en lite alltför blöt kväll om man säger så. Jag var hemma halv tre!

(null)

(null)

På fredagen var vi hemma hos Emma och Martin på middag. Himla trevligt. Efteråt åkte vi och kollade på ljuslyktor som barnen gjort och som var uppställda på torget som en manifestation för barnens rätt i samhället. Viktigt och fint

(null)

(null)

På lördagen styrde vi bilen mot norra Öland och till svärmor och svärfar. Där hängde vi i badhuset, köpte lördagsgodis, byggde med lego och åt fantastiskt god mat. 

(null)

På söndagen åkte Edith och Thomas hem till mamma för Lusse-bak. Edith gjorde en fin lusse-bulle-gubbe. Hon är jätte duktig på att baka och tycker verkligen det är kul. 

(null)

(null)

Bettan och jag gick på bio med Kristin och Leah. Kul att göra något bara med Betty och att hon för en gångs skull får hitta på något med en kompis. Om hon gillade filmen? Om man säger såhär, popcornen och riskakorna var viktigare. 

Idag har jag vabbat för Betty har haft hosta hela nattten stackarn. Jag har varit så sjukt trött hela dagen. Nu blir det läggdax och i morgon blir det förskola och jobb igen plus en annan spännande sak som är hemlig (än så länge) 

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0