H-E-L-G

Så har ännu en helg passerat. Sista två veckorna har jag verkligen kännt mig ur balans av många olika skäl så när helgen kommit har det känts otroligt skönt. Att tillbringa tid med barnen är bästa terapin mot en stressad själ känner jag många gånger.

Så vad har vi hittat på?

(null)

(null)

I fredags var vi bara hemma. Gjorde ingenting mer än åt mat och drack vin.

På lördagen åkte jag och barnen hem till familjen Nelson. Edith och Alice skulle till sin kompis Svea på kalas så då fick Ellen och Betty leka under tiden och jag och Annika fick umgås. Thomas var hemma och fixade lite och gjorde middag tills vi kom hem då även mamma följde med.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På söndagen gick vi in till stan. Det var väldigt kallt. Vi värmde oss på thai silk där vi åt lunch för första gången. Känns verkligen som vi var sist på bollen med att äta Buffe där. Sen gick vi till baronen och spanade in nya hm butiken och tog en kaffe.

(null)

(null)

På eftermiddagen åkte vi hem till Fam Holmberg/Palm för lek och fika. 

På kvällen blev det bad och Thomas lagade porterstek. Mysig söndagsmiddag. 

Nu väntar en spännande vecka på många sätt. Får återkomma.



Uppdatering

(null)

I veckan hade vi middag med jobbet på museet. Efteråt gick vi till krögers och det blev väl en lite alltför blöt kväll om man säger så. Jag var hemma halv tre!





(null)

(null)

På fredagen var vi hemma hos Emma och Martin på middag. Himla trevligt. Efteråt åkte vi och kollade på ljuslyktor som barnen gjort och som var uppställda på torget som en manifestation för barnens rätt i samhället. Viktigt och fint

(null)

(null)

På lördagen styrde vi bilen mot norra Öland och till svärmor och svärfar. Där hängde vi i badhuset, köpte lördagsgodis, byggde med lego och åt fantastiskt god mat. 

(null)

På söndagen åkte Edith och Thomas hem till mamma för Lusse-bak. Edith gjorde en fin lusse-bulle-gubbe. Hon är jätte duktig på att baka och tycker verkligen det är kul. 

(null)

(null)

Bettan och jag gick på bio med Kristin och Leah. Kul att göra något bara med Betty och att hon för en gångs skull får hitta på något med en kompis. Om hon gillade filmen? Om man säger såhär, popcornen och riskakorna var viktigare. 

Idag har jag vabbat för Betty har haft hosta hela nattten stackarn. Jag har varit så sjukt trött hela dagen. Nu blir det läggdax och i morgon blir det förskola och jobb igen plus en annan spännande sak som är hemlig (än så länge) 

Godnatt!

Mina älsklingar

(null)

(null)

(null)

Tänk att dessa ovan är mina. Jag är sannerligen lyckligt lottad. 

Senaste veckan har varit så jobbig med mycket oro och stress, har inte kunnat sova. Då känns det extra bra att ha sin familj nära. Att fokusera på dem för att lättare kunna skingra tankarna.

Som grädden på moset var det ju även farsdag i söndags. Mamma och jag beslutade att gå till Park hermina och äta medan Thomas var med barnen i Mönsterås. Det kändes fint mot pappa att få sitta där i lugn och ro och prata om honom och minnen som kommer upp. Sen gick vi till minneslunden och tände ljus.

Edith har även hunnit ha Majken här på lekdate i veckan och i helgen var vi på Öland och bara laddade upp batterierna.

En välbehövlig helg och jag känner mer än nånsin hur mycket familjen betyder. 






Höstlov

Nämen så att. Min tanke med detta höstlov var att inte göra så stor "grej" av det. Edith och Betty är ju fortfarande så små och barn behöver ju verkligen inte aktiveras hela tiden. 

MEN

Så blev det alltså inte. Det har hänt något i princip varje dag. 

Måndagen började med att jag var ledig. Då fick Betty hänga hos mormor medan jag och Edith gick på bio med Alice & Hugo. 

(null)

(null)

På tisdagen var enda dagen som dem fick vara på förskolan. På kvällen bjöd mamma oss på Pinchos tilsammans med Lisen och Svante som flygit ner till kalmar själva från Stockholm. Edith och Betty hade gjort sig halloween-fina.

(null)

(null)

(null)

På onsdagen hämtade farmor och farfar Edith och Betty och sen hängde dem på vattenpalatset tillsammans med Wille och Minnea. På kvällen var vi på duran och mollan som vi överraskade Alice med då hon fyllde år. 

Edith och Alice stod längst fram!

(null)

(null)
 
På torsdagen var mamma och Per på museet med Edith, Svante och lisen. Betty fick hänga på förskolan vilket hon var väldigt nöjd med då hon älskar att vara där.  

På fredagen var Thomas "ledig" dvs han skulle varit ledig men fick jobba på förmiddagen. Farmor och farfar kom in och sen hängde dem på Skälby. 

På kvällen sen hade Alice kalas på Leos lekland. Naturligtvis prinsessrummet denna gång också. 

(null)

På lördagen var vi i lekparken med Emma, Martin och alla kidsen.

(null)

(null)

Efter gick vi till taco-bar och åt lunch 

(null)

(null)

Sen hängde vi på stan en sväng, handlade lite tallrikar och sen blev det fika på espresso house med hanna.

På kvällen gick Thomas och barnen på spökvandring på Skälby med Albert, Becca, Jemsie och Bille. 

(null)
  
Efter sen följde dem med hem och åt pizza.

(null)

(null)

 Idag har vi varit på badhuset med Ediths kompis Majken med familj. 

(null)

(null)

Efter åkte vi till Ikea och kollad lite saker till matrummet.

Sen åkte vi och tände ljus för pappa och Sigge. Väldigt fint och stämningsfullt

(null)

Så nu är detta lovet slut. Blev precis så lugnt som jag hade tänkt mig... NOT

I morgon blir det jobb igen och sen ska jag färga håret. Spänningen är ooooolidlig.

Godnatt 


RSS 2.0