Cypern!

Vi har haft en otroligt skön semestervecka. Här kommer massor av bilder!Att lämna ett regnigt land för sol känns alltid lite bättre. Flygresan gick bra, men tack gode gud för i-pad! Bästa uppfinningen. Lollo & Bernie, minidisco och kids-club är också en väldigt trevlig uppfinning. Edith var på aktiviteter varje dag och Betty sken upp som en sol och kastade sig i famnen på Lollo & Bernie när dem kom. Extremt tacksamt. 

Edith lärde känna en jätte gullig tjej också som hette Moa. Dem hade så himla kul ihop och sprang runt på gräset sent om kvällarna och lekte kurragömma och gjorde kullerbyttor. Sånt där som man bli varm i hjärtat av när man tänker på sin egna barndom. Betty hängde på rätt bra hon med och sen fanns det även två tvillingkillar 

som hette Nils och Svante som hon lekte med! En dag tog vi en taxi in till Ayia Napa. Det var väl sådär. Kändes väldigt sunkigt och Edith var väl inte jätte förtjust i sandstranden av bilden att döma. Hon tjöt att det sved på hennes ben och att hon ville till poooooolen!!!Dagarna har iaf mestadels bestått av badande, glassätande och en massa sol (extrem skönt med all inclusive också)


Varje eftermiddag har vi tagit en drink och barnen fick dela på en (liten!) slush. Hatar den skiten egentligen. Känns som man ger barnen gift men ja ja det har ju varit semester så reglerna har väl inte hållits till punkt och pricka om man säger så och det roligaste är ju (enligt Edith och Betty) när tungan blir blå!


Det är ju faktiskt väldigt fint emellanåt när Betty kryper upp och lägger sig hos Edith eller när hon somnar i ens famn. 


Dem stundern bär man för alltid med sig i hjärtat. 

Kärlek. 

Edith ville absolut inte åka hem. 

Hon ville stanna på Cypern:

"Tusen miljarder gånger"

Tack & hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0