Att försöka få till det

Igår försökte vi inreda vårt matrum. Vi köpte jättefin soffa och det blev ganska mysigt att ha den i samma rum som matbordet. 


Vi köpte även två mattor. En till köket och en under matbordet. Nu har vi lite mer möbler där men det är fortfarande väldigt kalt på väggarna. Har köpt en stor väggtextil som vi ska få upp. Det kanske ändå gör att det blir lite mer mysigt.


Igår umgicks vi även med Anna och barnen. Vi åt lunch på Ikea och barnen lekte hemma sen hos Anna. Thomas hjälpte henne att få upp lite hyllor också. 

Edith stannnade kvar där sen medan vi fixade med matrummet hemma. Kändes jättekonstigt (på ett possitivt sätt) när Anna skickade sms och frågade om Edith kunde äta där. Sen fick Thomas åka och hämta henne på kvällen. Så himla vuxet!

Senare på kvällen sen kom Evelina hit och vi satt och pratade en stund innan det var läggdags. Hon har bott här lite från och till eftersom hon praktiserar på sjukhuset. Himla trevligt.

Nu är det bara jag och Edith hemma. Thomas och Betty är i Mönsterås. Jag njuter av lugnet till max. Efter barnen fyllt tre år. Det är då man får sitt liv tillbaka! Tack gode gud. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0