JUL

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi hade en fantastiskt mysig och lugn (?!) jul. Allt bara flöt på. Väldigt skönt. Började med att Edith sjöng med sin kör i kyrkan klockan elva. Jättefint. Sen blev det dans kring gran och tomten kom med godis. 

Sen gjorde vi exakt det som två miljarder andra människor gör vid jul. Vi drack glögg, åt julbord och tittade på Kalle. 

Sen kom ju tomten (Per). Betty gick på det stenhårt och kramade honom länge och mycket. Edith däremot var skeptisk. Hon sa flera gånger "det där är inte tomten, det är ju Per!" (Trots en väldans inlevelse och finlandssvensk brytning från hans sida). Jag försökte dumförklara henne lite och sa att "det fattar du väl att det inte är Per!" Hon gick på det lite men fick tillslut medhåll att tomten kanske ändå var lite lik Per.

Massa fina julklappar delades ut. Barnen fick, lego, lera, dockor, nattlinnen, spel osv osv. Jag och Thomas fick handdukar, skiva, presentkort och jag hade köpt biljetter till Lars Winnerbäck i sommar. Kommer bli SÅ kul.

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har vi varit på middag hos moster Lena & Per. Verkligen jättekul. Så fint att ha den traditionen så det verkligen blir av att man ses och barnen lekte nonstop hela kvällen. Hur bra som helst. Vi var totalt nio barn och tretton vuxna. Så himla fint av dem att fixa mat och allt till alla. 

Nu har vi hamnat på Öland i några dagar. I morgons ska vi på "Pippi firar jul". Det blir kul!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0