Veckan!

Veckan har varit ganska intensiv.

Den har blandannat bjudit på ett första besök hos tandläkaren för den här lilla nedan:

Hon skrek hela tiden. Tandläkaren fick titta på hennes tänder medan hon skrek. Det såg bra ut iaf och trodde heller inget annat med tanke på att hon borstar tänderna minst fyra gånger per dag. Bästa sysselsättningen enligt Betty och jätte skönt för mamman då hon får lugn och ro :-)

Sen har det tagits skolfoto. Betty skrek även då konstant. Edith uppförde sig som värsta primadonnan. Hon bara tågade in, satte sig rakryggad och lite på sne och gav ifrån sig ett stort leende. Trodde jag skulle dö av skratt inombords.

Tillslut fick jag iaf tyst på Betty då hon fick sitta i mitt knä medan jag låg raklång på pallen. Alltså denna unge. Envis som en åsna.

Väääääldigt gulliga blev dem iaf.

Sen har vi varit på mordgåta på Kläckeberga café med jobbet. Jag sa direkt efter att uppläsaren var färdig med sin story: "ja ett som är säkert är ju iaf att det inte är ... som är mördaren". Det var det. Jag tolkar det som att jag måste vara överinteligent. Jag tyckte det var alldeles för uppenbart.

Vi har även gjort adventsfint hemma och så har Evelina bott hos oss några nätter då hon praktiserar på sjukhuset.

I helgen läggs det stengolv i hallen så vi bor på Killingeholm och så håller dem på att riva vinden. Ska bli spännnade att se hur det blir.

PS. Johanna äger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0