Gotland

Jag älskar verkligen Visby. Allt är så fint. Vart man än befinner sig är det som en kuliss av vackra byggnader.

Och Edith hon har fantiserat och gått runt här bland allt och berättat för mig och mamma vart Elsa är (frost) och vilken trappa hon gjort och vilket hus hon bor i osv. Man kan säga att vi fått en rundvandring i Elsas fotspår här på Gotland.

Och som av en händelse blev vi bjudna på en konsert i domkyrkan. Kan säga att jag var den mest uttråkade av alla. Edith och mormor satt och lyssnade som tända ljus.Sen har vi ju naturligtvis varit på Kränku. Köpt present till pappa blandannat.Och ovan kan ses varför jag älskar Visby. 

Det finns ett oändligt utbud av inredningsbutiker och små mysiga caféer och resturanger.En liten maillegmus


Tyvärr känns det ju lite som att "kasta pärlor åt svin" att gå på nån av alla dem där supermysiga ställena när man har en treåring med sig så det fick bli lite planka och rött på torget vilket ändock var fantastiskt mysigt och vi satt och myste länge och åt saffranspannkaka till efterätt.Men framförallt idag har vi ju firat kusin Olle på hans födelsedag. Jag visste att han och Edith skulle klicka direkt och det gjorde dem. Han är så himla go. Ett riktigt charmtroll och det är synd att man inte kan ses oftare. 

Vi har även hunnit med ett poolbad såhär på kvällskvisten så nu är vi trötta!

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0