Jullov ✌🏻

Vi har hunnit med alldeles lagom mycket såhär på jullovet. Vi har varit hemma mycket vilket jag tycker är fantastiskt skönt. Då har vi blandannat roat oss med att spela bajsspelet.


Sen testade vi Taco-bar för första gången. Det fick godkänt. Efteråt gick vi och fikade på espresso house.

Och såhär har det sett ut om morgnarna när vi ätit frukost. Denna lilla som alltid ska stå upp när hon äter!Edith och Betty fick också lov att "förstöra" pepparkakshuset. Jag hittade Edith såhär när jag kom ut i köket:


Sen har vi grillat korv med Emma, Martin och alla barn. Fantastiskt härligt, skönt och mysigt. På kvällen fixade Thomas drinkar med nya drinkredskap som vi fick i julklapp av mamma och Per.Edith fick för första gången dricka en coca Cola som drink. Alltså hon kände sig SÅ stor och var uppspeedad en halvtimma efteråt. Sen har vi varit på lekland med Marika, Isabelle och Vanessa. 


Betty tjöt av skratt i rutchkanan. Om barnen själva skulle få välja aktivitet så skulle lätt Leos lekland ligga i toppen. Inte hos föräldrarna dock.


Idag har vi hängt med Emma och Martin igen. Det bjöds på lek och lunch.På kvällen kom familjen Linder på besök. Edith och Lill har lekt HELA kvällen. Dem hade verkligen jätte kul med varandra. Lika som bär.Och sen avlutade Betty lovet med att måla lite också. Sånt är ju alltid trevligt. Bra jobbat Betty. Tack och hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0