Fezt?

 
Jo men visst absolut.
 
Efter tredje kvällen själv med Edith så är det verkligen en fest...
 
...att få gå och lägga sig. Tänk vad livet ändrar sig.
 
Men Edith är bara så otroligt gullig just nu. Hon pratar och pratar på sitt låtsasspråk. Ibland kommer det dock riktiga ord som "borta". Det är hennes favoritord förtillfället. När hon säger det tar hon upp händerna eller så lägger hon sig på golvet och tittar under soffan. Sen säger hon "bada" ganska ofta. Och när vi läser nalleboken nu så låtsas hon att hon äter av tallriken och skeden i boken och säger namnamnam. Tror det är farfar som lärt henne detta. När man kommer till dagis så kommer ofta hennes kompis Lilly och ska "hjälpa" mig med att få på Ediths skor och sen vinkar dem hej då till varandra. Väldigt gulligt.
 
Annars idag har jag ju varit på kurs. Den handlade om vårt pensions och försäkringsystem och hölls av Svenskt Näringsliv på Best Western. Trevligt med lite ombyte och god mat. Var dock helt slut i huvudet efteråt. Kunde knappt tänka sista halvtimman.
 
I morgon ska jag på bio med Hanna. Det ska bli m-y-c-k-e-t SKÖNT.
 
Börjar känna mig lite sliten efter denna stressiga vecka. Och så ska Edith till tandläkaren för första gången. Lilla lilla pluttegosen. Undra om hon kommer öppna sin lilla mun. Vi får se.
 
Godnatt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0