Dagens dokumentation
Alltså hon är så himla duktig Eddis. Hon ställer sig på alla fyra nu och går. Bakåt. 

Hela tiden vill hon upp. Det dröjer nog inte länge tills hon kryper framåt. Hon är jätte stark. 


Idag har vi varit på musikstund. Gick sedan på stan med Johanna och hennes Ebbe & Ossian. Eddis köpte en farsdagspresent (jo det är sant, alldeles själv) och jag köpte en leksak med sugpropp som man kan sätta på hennes lilla bord som sitter framför hennes barnstol. 

(Alltså det är så kul nu att det är farsdag. Äntligen betyder inte denna dag enbart ångest. Det betyder att det finns en pappa i familjen som ska firas ordentligt)

Efteråt köpte vi sushi som vi sedan intog i Johanna & Daniels superfina lägenhet. Så himla mysig. Blev ännu mera inspirerad nu till att få inreda vårt hus. 

I morgon är det fredag igen. 

Och fredagar betyder ju som vanligt lite ost.

Och så lite vin. 

Och på lördag ska vi på middag på hotell Borgholm med Anna & Magnus och ett annat par. Vi ska lämna bort Edith för första gången. Lite ångestfyllt måste jag erkänna. Jag försöker intala mig att det är BRA att tidigt göra sånt här för ju äldre hon blir desto svårare kommer det bli. 

 Och ska hon ju vara hos farmor och farfar som hon är van vid och som jag vet att hon har det bra hos så i slutändan kommer detta nog bli jätte bra och kul att få gå ut en kväll bara vi. 

Någon gång måste ju vara den första. 

Nu blir det lite honungsvatten. Är fortfarande inte helt frisk från förkylning. 


Kommentarer
Postat av: julia

så stark! duktiga eddan! (tror dock vi hoppar över det steget) hmm...;)

2013-11-08 @ 09:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0