En massa te.

 
 
Igår var dagen full. Började med jobb, sedan lunch med frisör-Emma på Ikea. Hem efter det och möta upp Emma H som hade med sig choklad och mitt favoritte - smultron/fläder! (man måste ju bara älska små spontana presenter). Vi fixade iordning oss, Martin kom förbi och senare Anna som ville titta på magen och säga hej innan hon skulle vidare.
 
Efter lite vin och sminkning gick vi till Thomas jobb där det bjöds på Grekisk buffé och veckans nästanattjagkissadepåmigskratt då Emma berättade om hennes tankar kring att folk ska tro att hon är transvestit. Och av vilken anledning? Hon tycker hon har så stora händer. Det var en lång utläggning om hur hon såg sin egna hand med målade naglar greppa tag i ett glas vin och hur alla när dem såg handen skulle tänka att hon faktiskt var en man. Jag skrattade så jag grät. En rolig kväll, men runt halv tolv gick mina ögon i kors så jag traskade hem och kröp ner i sängen med "Sofias Änglar" på datorn.
 
Idag skiner solen, men det känns snarare som en fin vinterdag än en vårdag. Vi ska åka till Öland en sväng och sen ska jag köpa Ben & Jerrys glass och inte göra nått alls ikväll.
 
I morgon ska vi på spa. En födelsedagspresent från Thomas. Ska bli mysigt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0