Samedi.

'
 
 
Fick presentkort av mamma i julklapp som jag shoppade för idag. Det blev en lermask (som jag hört ska var superbra så jag återkommer med recension) och en kroppspeeling som jag vet är bra. Knepet är att ta peelingen på TORR hud, inte blöt. Självklart sköljer man ju bort det sedan. Kroppen blir superlen.
 
 
Även inhandlat favorit teet, rött med smak av smultron och fläder. Dödens gott. Och en liten marmeladstång. Japp, jag säger ju att jag gillar tantgodis!
 
 
Frukost: macka med stark ost och tomat med citronpeppar. Hade glömt bort det där med citronpeppar på tomat på smörgås men kom på det idag och kom även på hur GOTT det är.
 
Japp det var det hela. En liten bilkavalkad av dagen. Kan även meddelas att jag städat hela lägenheten, jag har skurat och skurat så mina händer är helt sådär äckligt torra (men vad gör det när man ska på spa i morgon liksom) och sen har vi tagit bort julen och köpt nya blommor.
 
Nu blir det Stjärnorna På Slottet och GOD mat. Hasselbackspotatis och kött. Ja jag har börjat äta kött. Kan berätta varför vid ett senare tillfälle ;-) men bara svenkt och helst närproducerat.
 
Lyssnar på Coldplay också. Hade den skivan när jag bodde i Sthlm och blev påmind om en textrad som jag tycker är så fin. Så den för avsluta detta otroligt inspirerande blogginlägg
"He said I'm gonna buy a gun and start a war
If you can tell me something worth fighting for"
 
 

Kommentarer
Postat av: Bismillah

Fin bild :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0