Nyårsafton

 
 
Vi började ju som sagt med lite fördrink hos oss. Sen gick vi till stadsparken och kollade fyrverkerierna. Det känns så perfekt att gå dit innan middagen för då får man in den där nyårskänslan. Efter blev det trerätters och systers familj hade fixat med fina silvergirlanger i taket och burkar på bordet med en massa frågor som vi fick svara på under middagen. Frågor som berörde 2012 typ "vilket är ditt starkaste minne från detta år" eller "vilken nyhetshändelse berörde dig mest" Riktigt roligt.
Barnen hade en egen liten burk med barnfrågor som dem själva hade skrivit. Inez fick frågan "vilken är den finaste vårblomman från 2012" som Lisen hade skrivit och Lisen fick "vilken är din favorit glass från 2012"
Ha,ha gulligt.
 
Sen spelade vi en massa Wii. Lisen och jag körde dans och Thomas och jag spelade tennis. Kul!
 
Vid tolv skålade vi på balkongen och såg på alla fyrverkerier. Mammas balkong måste nog fasen va bästa stället i hela stan. Man ser ut över hela Kalmar. Fint.
 
Idag är jag genomförkyld och inte alls pigg. Får se om jag jobbar i morgon. Min systers man berättade att på nyårsdagen ska man äta ett äpple och ha något nytt på sig. Det betyder då att man kommer få ett friskt och rikt år framför sig. Skrockfull som jag är har jag köpt ett äpple idag. För är det något jag vill att 2013 ska bjuda på så är det lite mindre av alla dessa förkylningar. Så nu får vi se om det slår in.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0