Denna dag

Det blir inte så långa inlägg för tillfället då jag bloggar från min mobil och att skriva med ett litet tangentbord är ganska så tålamodskrävande!
 
Skulle vilja skriva mer om hur det är att vara mamma men det får helt enkelt vänta tills hösten då jag hoppas på lite mer tid.
 
Idag har jag i alla fall tillbringat förmiddagen på stranden med en bok och lite snicksnack med mamma och syster i mobil. Thomas och jag har kört skift med Eddan nu i två dagar vilket betyder att först har han tagit hand om henne i två timmar och jag har fått egentid att kunna göra vad jag vill och sedan har vi gjort tvärtom. Verkligen jätte skönt och precis lagom. Två timmar att bara sitta i en solstol på en strand helt ensam är guld värt. Ännu bättre sedan att komma hem och få pussa ihjäl en liten bebis som man längtat efter under dessa timmar. Jo för det är faktiskt så. Två timmar utan Eddan känns läääänge! Man gör ju liksom allt tillsammans nu förtiden.
 
Hade i början svårt att ens lägga henne i sin egna säng Sjukt det där. Först försöker man få sitt barn att somna i timmar. När hon väl somnat och man lagt ifrån sig henne får man dåligt samvete över att hon ligger själv Gud vad jag blir trött på mig själv! Men det där dåliga samvetet antar jag man får tampas med hela livet. Man vill ju liksom alltid att hon ska må bra och vara lycklig och att tillgodose detta kan ju lätt skapa en känsla av otillräcklighet :-/
 
Japp ett litet sidospår blev det där.
 
Iallafall ikväll har vi grillat och planerat inför hösten. Vi ska verkligen försöka hitta ett boende nu. Det är prio ett! Ett hem som bara är vårt där vi kan bjuda in vänner och familj. Ett stort kök och ett stort matsalsbord vill jag ha. Ett levande hem som absolut inte behöver vara helt perfekt. Sen vill jag ha tvättstuga och ett badrum med badkar och stor spegel. Ingen jobbig trädgård utan snarare naturtomt och sen gärna havsutsikt och väldigt billigt! Går det att ordna tro??! Drömma får man ju göra iallafall.
 
Nu blir det film!
 
Och i morgon kommer Anna och Magnus! Det blir kul.
 
Kram och godnatt!
 
Ps. En liten bild på Eddan får förgylla detta inlägg för dem kan man ju inte få för många av ;-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0