Kent 999Nya singeln med Kent som vi ska se Göteborg i sommar med Thomas syster, sambo och dotter. Kommer bli SÅ kul! Lars Winnerbäck spelar dagen innan och förmodligen köper vi biljetter till den konserten med!

Idag hade Kina och jag en date på Holmgrens. Jag råkade tyvärr säga Ekelunds (som inte är ett jätte mysigt fik) till Kina så hon stod där och väntade. Det komiska var att det var sjukt mycket folk på Holmgrens och jag fick tag i ett bord och skickar till Kina "Jag har fixat ett bord så jag sitter där inne" medans Kina står utanför ett tomt Ekelunds och kollar in och undrar vilket bord jag menar, ha,ha! Sedan ringer hon och inte ens då fattar jag att jag sagt fel och hon frågar om det finns fler Ekelunds varav jag svarar nej det tror jag inte och hon svarar att hon inte ser mig. Ja så fortsätter det tills vi äntligen fattar att vi är på två helt skilda ställen. Jamen det var ju lite tokigt!

Sen har Thomas och jag varit ute och "söndagsåkt" (ja på en lördag). Varit på Boholmarna och på Dunö och snokat bland alla hus. Jag snodden även lite björk och vide till mitt påskris. 

Nu lagar Thomas Faijtas och ikväll ska jag duscha denna lilla Busse-Bus:♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0