Torsdag.

Oj veckorna bara flyger iväg och i morgon är det redan fredag, känns som att det var igår. Just nu går tiden alldeles för fort. Skulle vilja frysa den en liten stund. Men det går ju tyvärr ICKE.

Igår var jag med Emmisen på Lilla Puben, åt hamburgare och drack one glas of wine. Tyckte jag fick in världens största portion och åt hur mycket som helst. När servitrisen skulle duka av så säger hon "-var det inte gott, du äter ju som en liten fågel" Amen asså....kommentaren? Tror inte ens Thomas hade fått i sig den tallriken och han äter som en häst!

Kvällen var iaf rolig som alltid med Emma. Vi kan verkigen konsten att bara sitta och skratta åt vad som helst. Igår höll vi på att dö när det kom fram en väldigt strange gubbe och satte sig vid vårt bord. Jag sa till dem som jobbade att ta bort honom, men sen kom han en gång till ändå. Jag var liksom inte beredd så när jag vände mig om hade jag hans ansikte en centimeter från mitt. Jag blev livrädd!!! Och sen var det ju kört. Sen skrattade vi fasen åt gubben hela kvällen. Stackarn.

I kväll måste jag verkligen städa, det ser ut som kriget här hemma. I morgon kommer Emma och Martin hit på lite pasta och vin.

Nu tillbaka till jobbet!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0