Löpning i terräng

Maria och jag tog en "liten" löpartur ikväll också. Liten går dock att diskutera för det kändes som vi sprang typ 5 mil, vi sprang vilse och kom in på någon annan väg och fick vada över en vattenfylld åker för att komma tillbaka. Mina skor var fyllda av vatten och jag skrattade så jag dog. Alltså det var så komiskt, men vi höll masken och släntrade in på rätta banan från åkern med ett leende på läpparna, helt oberörda som att detta var det mest normala på denna jord och vi ALLTID springer denna rundan när vi är ute och löper.

Det komiska är också att i tisdags när vi skulle springa så hade vi bestämt 5 km, men när vi var färdiga var vi vääääldigt pigga och kom fram till att vi nog omöjligt kunnat springa 5 km för isf var vår kondition väääldigt bra med tanke på att det var typ 3 år sen någon av oss sprang senast. OCH vi hade ju sprungit fel vi hade tagit 2.5 km istället för 5 så vi fick ta ett varv till.

Så en GPS eller nått att önska till två virrhönor TACK!Annars var jag väl inte helt ärlig i mitt förra inlägg för det var ju inte bara två skinjackor som slank ner, jag köpte ju även ett par Dr Martens. Hej mitt lilla kära bank konto du kan fylla på dig lite nu!

Gillar också min pose och att jag har stövel på ena foten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0