Hej pappa

Inatt har jag pratat med pappa. I min dröm ringde min mobil och som vanligt stod det mamma i displayen. MEN när jag svarade var det pappa. Vi blev båda så himla glada av att höra varandras röster och pratade en massa i munnen på varandra. Jag berättade hur mycket jag saknade honom och han skrattade som han alltid gjorde när man berättade sådana typer av saker.

Jag minns så väl, från när jag var liten, hur hans ögon alltid glittrade till och så blev han nästan lite generad när man spontant slängde sig runt halsen på honom för att kramas och pussas eller när man sa hur mycket man älskade honom.

Våra sista ord till varandra var, faktiskt på riktigt men det låter som nån dålig film.

"-Pappa jag älskar dig"
och han svarade, det enda ordet som satte allt så fint på plats
"-Fantastiskt"

Kanske är det så, att det är genom drömmar man får kontakt med varandra. Det var kanske faktiskt han som var där i mitt undermedvetna



Jo men annars så har jag varit ute och joggat nu på morgonen med Musse och Thomas. Musse kämpade på med sina små ben. Han är ju ingen löpare direkt. Mer en gåruntsaktaochnosapåsaker hund.

Men nu ska vi köpa födelsedagpresent till syster som kommer hit i helgen. Mamma ringde nyss och berättade att Lisen hade utryckt sin enorma saknad till Musse. Sötungen!

Lite mat på saluhallen blir det också

♥ 





Kommentarer
Postat av: Severina

Började gråta på spårvagnen när jag läste det här inlägget! Hoppas att du är ok, fina. <3 Puss

2012-04-30 @ 10:43:01
URL: http://severina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0