Byta kanal

Jamen detta fenomen att man bara måste byta kanal på tv:n för det blir så pinsamt, en person som gör bort sig och man liksom skäms för den. Detta hände mig NU. Jag DOG pinsamhetsdöden.

Kollade på efter tio och Malou intervjuvar en man som säger sig ha en extremt intutiv förmåga och att han flera gånger kan förutspå vad som ska hända. Mannen blev uppmanad av Malou att ta upp ett exempel på en sådan händelse där detta inträffar.

Denna löd. En dag tänkte han på sin kompis som hade ont i sin fot och han försökte genom att tänka positivt föra över detta på sin vän. Detta hade tydligen lyckats för dagen efter hade kompisen kunnat gå på sin fot. Det roliga var att han sedan var tvungen att påpeka att kompisen tyvärr var dålig i foten igen! Jamen jag säger bara Oh my god. Det kan ju inte varit en tillfällighet? och Vilken Story sen! Man trodde liksom att nu kommer en jätte häftig berättelse om att han förutspådde någon flygkrasch eller nått, men ICKE, det var kompis onda fot som var "The Story".

Det var SÅ pinsamt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0