Morfars dag

Idag har vi varit hos söta morfar. Han har flyttat från sin lägenhet till ett äldreboende så vi var där och hälsade på honom och fikade.

Efter gick vi till hans gamla lägenheten där utrensning pågår. Det finns HUR MYCKET SAKER som helst.
Fick med mig en massa fint hem.

Kändes lite sorgligt att vara där utan en morfar som sitter i köket och funderar (samtidigt som han rullar sina tummar), eller en mormor som går runt med frestyle och radion på högsta volym.

En epok är liksom slut, lite så kändes det. Vi bläddrade igenom alla fotoalbum och tidningsurklipp som mormor sparat på. Tittade i gamla dagböcker och pratade gamla minnen. Om mormor, om morfar, om pappa och familjen man en gång var. Sorgligt att man en dag ska skiljas, men fint att man fått dela så mycket tillsammans och att man har en massa fina minnen att minnas.

På vägen hem var det skördefest på Krusenstjärnska gården. Alla deras bär och frukter hade blivit sylt och saft och gele eller liknande. Fick både äppelmos och björnbärssylt med mig hem av fina mamma.

Gamla kryddburkar fick jag också med mig hem från morfaroch fina plåtburkar.

Annars har det varit en bra helg. Fikade med Hanna i lördags och på kvällen var jag med Thomas och hans kompisar på restuarang Larm.

Nu ska vi tydligen kolla på en film igen...

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0