Väldigt god skaldjurspaj

1,2 dl vetemjöl
1,5 dl grahamsmjöl
100 g smör
4msk vatten

Fyllning:
170g kräftstjärtar
1 påse sparrissoppa, Blå Band
1 dl creme fraiche
4 dl vatten
2 ägg
dill
1 krm svartpeppar

Pajskal: Blanda mjöl, smör och vatten. Låt vila i kyl en stund. Tryck sedan ut i en pajform och förgrädda i 10 min på 200 grader. Fyllning: Täck botten på pajskalet med kräftorna. Vispa ihop innehållet från 1 påse soppa med vatten, ägg, creme fraiche, dill och peppar. Slå blandningen över kräftorna i pajskalet. Grädda i ugn 160 grader ca 20 min



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0