Grannar

Såhär är våra grannar exempel: När dem bjöd in oss på glöggkväll, då förväntar man sig lite glögg, någon pepparkaka (med lite ädelost om man är sädär lite trendig...dock 5 år försent) och någon enstaka julgodis eller tryffel. Så är det inte när man blir bjuden på glöggkväll hos våra grannar. Man kommer in till ett fulldukat bord med en massa godsaker och inte EN glögg utan TRE. Fikar man hos dem finns det alltid bullar och kakor, ska man till stranden på sommaren, så kan man lugnt räkna med att dem har med sig både engångsgrill och en massa fika (även till oss). Totto har många gånger fått med sig matlåda och jag får alltid frågan om jag vill ha mat när jag kommer upp för att fika.

Ja alltså ni fattar poängen, dem är väldigt generösa personer. Så igår när vi blev bjudna på spelkväll då var det minsann inget chips och dipp. Det var olika snittar, ostar och kex, frukt, oliver, nötter, ja väldigt mycket gott!
Jag beundrar verkligen deras förmåga att alltid få en att känna sig så välkommen. Det är alltid mysigt att komma upp till dem.

När jag var liten tänkte jag alltid att jag ville ha ett hem som var öppet för alla. Det skulle aldrig vara jobbigt att ha folk hemma. Mitt hem skulle vara en plats där alla kunde känna sig välkomna och alltid bli bjudna på fika och mat. 

Detta har våra grannar verkligen lyckats med. Tack så jätte mycket för en mysig spelkväll! (som vi vann!!!)

Nu blir det fika på stan!

Kram 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0