Året som gick 2009Året började med en Thailandstripp inklusive förlovning. Vi var i phuket, phi phi och Krabi. SÅ SKÖNT!I mars åkte jag och mamma till gotland och hälsade på syster med familj.Första april köpte vi Kvilla. Våren bestod av trädgårdsarbete och uppröjning.

Busen föddes den 14 april.Påsken firades på Öland i mammas stuga. Vi satt ute och våren hade kommit.Våren kom även till kvilla.

Busen växte, men än fick vi inte ta med honom hem. Första gången vi hälsade på hoppade han ner i Tottos ficka. Det var då vi bestämdes oss för honom och han för oss.I maj döptes Svante och vi var uppe i Sthlm. Träffade vännerna en solig dag på söder.
Juni månad tillbringades mestadels på Öland tillsammans med mamma. Många grillkvällar och bad.Midsommar tillbringade också på Öland hos mamma. Bästa midsommaren på länge. Alla var samlade och det blev en riktigt fin dag.Juli månad tillbringade till stor del uppe på norra öland i tottos föräldrars stuga.

Sen åkte vi till Irland och kollade på U2I augusti blev det mycket umgänge med grannarna och många grillfester hade vi hela sommaren.Severina och jag fann varandra ordentligt på ridturen med jobbet. Båda med lika sjuk humor.Hösten kom och det blev många svampletardagar i skogen.Vi åkte till Sthlm än en gång. Bella och jag var på långpromenad i Haga Park.Lisen fyllde år och vi var på kalas i BrommaSnön kom i decemberoch vi hade adventsmys med grannarna och deras sötaste son, en riktig charmör!Severina och jag hade många och långa djupa diskussioner (som denna bild illustrerar)Året avslutades med en köpenhamnstrippoch en otroligt rolig nyårsafton.

Välkommen 2010!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0